برگزاری ششمین رویداد استارتاپ ویکند گردشگری واولین استارتاپ کاپ گردشگری گاسترونومی ایران
ششمین رویداد استارتاپ ویکند گردشگری پایدارو رویداداستارتاپ کاپ گردشگری گاسترونومی ایران در۱۱ الی ۱۳اردیبهشت ۱۳۹۸ به همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و شتابدهنده کارینوین ، با هدف حمایت و سرمایه گذاری بر روی ایده های نوآورانه و افزایش مهارت خودباوری کارآفرینانه در بین نخبگان دانشگاهی و جوانان صاحب ایده و جویای کسب و کار برگزار شد. مراسم افتتاحیه این رویداد در تاریخ ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۰۰ با حضور علاقه مندان این حوزه، اساتید، دانشجویان و مدیران، کارآفرینان وحامیان رویداد اعم از سازمان ملی یونسکو ، سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، بنیاد غیر دولتی توسعه گردشگری، اتحادیه صنف رستوران و سلف داران سرویس تهران، طرح و ساخت پرسا و شهرداری رشت آغاز گردید.
در این مراسم که با سخنرانی جناب اقای دکتر حسینی نیا ریاست محترم دانشکده کارافرینی ، آقای دکتر داوری دبیر اجرایی رویداد، آقای دکتر تیموری معاون صنایع دستی و گردشگری و میراث فرهنگی، آقای مهندس محمدرضا داوری مدیرعامل شرکت پرسا، آقایان مازیار عصام مدیر روابط عمومی اتحادیه رستوران وسلف سرویس تهران ، مدیر اجرایی سامانه رسابان( شکایات و نظرسنجی رستوران های تهران) و خانم فاطمه قدیمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهر رشت سخنرانی کردند.
پتانسیل بالای کشور ایران در وجود فرصت های کارآفرینانه به خصوص در صنعت غذایی و لزوم توجه به تجاری سازی ایده ها و فکر های جدید، اهمیت توجه به حوزه گردشگری، تیم سازی و استفاده از منابع و امکانات موجود در کشور برای کارآفرینی ، اهمیت بحث گردشگری در اقتصاد کشور و رابطه گاسترونومی و گردشگری از جمله مواردی بود که سخنرانان بر آن تاکید کردند. در روز اول این رویداد۴٨ایده توسط شرکت کنندگان ارایه شد که از بین آنها ٨ ایده برتر، انتخاب شد. در روز دوم و سوم شرکت کنندگان در دانشکده با تشکیل٨ تیم کسب و کاری بر اساس ایده های منتخب وحضور در کارگاههای مختلف در حوزه کسب و کار با هم به رقابت پرداختند.
مراسم اختتامیه با سخنرانی دکتر دکتر داوری دبیر اجرایی رویداد ، دکتر شیدا رئیس کمیسیون یونسکو، دکتر کامران بدیعی مدیرعامل کلینیک طبقه بندی مشاغل و دکتر سلامی بای ادامه یافت. درعصر روز سوم این مراسم از حامیان برگزاری رویداد تقدیر شد. در ادامه بعد از تقدیر از تیم اجرایی، داوران و حامیان رویداد، تیم های برترگردشگری پایدار بعد از ارائه نهایی، با نظر داوران رویداد به شرح زیر انتخاب و معرفی شدند.
تیم اول: ایت ات هوم
تیم دوم: پخت و پک
تیم سوم: کلادو
همچنین تیم رنتور، تیم منتخب قابل تقدیر توسط هیات داوران معرفی شد.
و طرح های برگزیده استارتاپ کاپ گردشگری پایدار شیرین شورینا، طرح گاسترونومی ایران ، تنورک و ایران تیستی توسط هیات داوران به ترتیب تیم های اول تا چهارم انتخاب شدند.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر